Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@07:41:54 GMT

نمی‌توانیم بانک‌ها را تعطیل کنیم

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۳۲۵۷۷

نمی‌توانیم بانک‌ها را تعطیل کنیم

ایسنا/اصفهان دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان گفت: در شرایط فعلی تنها راه مقابله با کرونا، رعایت پروتکل های بهداشتی است، چراکه نمی توان بانک ها را تعطیل کرد، تعطیلی بانک ها موجب خوابیدن اقتصاد و در نهایت مشکلات مالی و اجتماعی می شود.

محمد نورآزادی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص گلایه دانشگاه علوم پزشکی درباره اینکه یکی از بیشترین مشاغل درگیر با کرونا بانک ها هستند که در اوج قرنطینه هم باز بودند، اظهار کرد: اینکه بانک ها در موج های مختلف شیوع کرونا باز هستند، ما در استان تصمیم گیر نیستیم و ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین می کنند که بانک ها از چه ساعت تا چه ساعتی باز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر ستاد ملی مقابله کرونا تصمیم گیری ویژه ای داشته باشد و در استان به غیر از آن عمل شود، به طور قطع ما پاسخگو هستیم، بنابراین بانک ها موظند طبق قوانین کشور باز باشند و نمی توان خلاف آن عمل کنیم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان در خصوص رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در برخی شعب بانک ها، گفت: قاعدتا احتمال دارد برخی افراد ماسک نزنند، اما بانک ها در اختیار کارمندان ماسک و مواد ضدعفونی قرار داده و بین کارمندان و مشتریان با نایلون جدا شده است تا بتوانیم پروتکل ها را رعایت کنیم.

وی افزود: همواره بازرس به شعب بانک ها مراجعه می کند و بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید می شود.

نورآزادی تاکید کرد: ممکن است کارمندی پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت نکند، اما تنها کاری که در حوزه اختیار ماست، اجرای قانون و نظارت بر آن است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اگر مشتری پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت نکند و بدون ماسک وارد شعبه شود، به مدیران و کارمندان شعب تاکید کرده ایم که خدماتی به وی ارائه نشود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان درباره اینکه در موج چهارم کرونا، اصفهان در سیاستی اقدام به تعطیلی یک روز در میان بانک ها کرد که این موجب انتقاداتی شد، اظهار کرد: متاسفانه این سیاست موجب شلوغی بیشتر بانک ها شد، اما در هر صورت بانک ها آنچه را که سیاست های کلان کشور برای مقابله با کرونا اعمال می کند را، پیاده می کنند.

وی گفت: در حال حاضر در موج پنجم کرونا پنجشنبه ها تعطیل است از سوی دیگر ساعت اداری تا ساعت یک است، اما باید توجه داشت که نمی توان در هر شرایطی بانک ها را تعطیل کنیم، چرا که اقتصاد کشور دچار آسیب می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی بانک کروناویروس تعطيلي پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا پروتکل ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!